Menu
Noordzeekrab met simmenthal en venkel *
Fiano di Avellino 2022, Campania, Italië € 7.5
_
Krokante courgettebloem met huisgemaakte ricotta en erwt
Weissburgunder 2021, Rümmelsheim, Duitsland € 8.5
–
Pladijs met tomaat, peterselie en zonnebloempitten
Stein 2020, Elzas, Frankrijk € 8.5
–
Kalfsentrecote met bloemkool, tuinbonen en aubergine
Rosso 2020, Umbrië, Italië € 8
–
Abrikoos met yoghurt en amandel
Edes 2019, Tokaji, Hongarije € 8
Extra gerecht
Kalfszwezerik met erwt en lente-ui
Pinot Noir 2022, Alto Adige, Italie € 8
Kaasselectie 5 soorten
In plaats van dessert, supplement € 7
Extra voor het dessert € 15
Aangepaste alcoholvrije dranken per gerecht 6€ per glas vraag ernaar
Vier gangen: € 60 niet op zaterdagavond
Vijf gangen: € 75 met *
Extra gerecht € 20
Aangezien wij werken volgens marktaanbod kan onze menu variëren.
Bij onze gerechten serveren wij ook non alcoholische dranken per glas aan 5€ vraag er naar
Lunch
Dit serveren wij 's middags van dinsdag tot en met vrijdag
Onze wijnfilosofie
Op onze wijnkaart werken wij met biologische, biodynamische en natuurlijke wijnen.
De wijnbouwers die we selecteren voor onze kaart maken wijnen op een zuiver ambachtelijke manier. Zo natuurlijk mogelijk, zonder interventie op de wijngaard, met respect voor de natuur en de druif. Tijdens de vinificatie worden er geen kunstmatige aroma’s of cultuurgisten toegevoegd.
Zo gaan wij voor de pure smaak van levende wijnen. Het spreekwoord ‘laissez-faire’ of ‘de wijn maakt zichzelf’, is dan ook iets waar we helemaal achter staan.
We werken met sterk seizoensgebonden producten en kopen die bij voorkeur bij lokale producenten.