Menu
Ansjovis met green zebra tomaat en aubergine
Majer White, Nitra, Slowakije € 7.5
–
Knolselder met garnaal en zonnebloempitten
Weingartner furmint 2021, Somlo, Hongarije € 7.5
–
Noordzeevis met artisjok, tuinbonen en mousseline *
Edel Nature 2021, Elzas, Frankrijk €7
–
Kalfszwezerik met zoete ui en zwarte look ****
purpur spätburgunder 2019, Eckelsheim, Duitsland € 7.5
–
Lam met wortel, paprika en salsa verde
Folklór 2022, Burgenland, Oostenrijk € 8
–
Framboos met citroen en matcha
Bussay méthode ancestrale, Zala, Hongarije € 6
–
Kaasselectie 5 soorten
In plaats van dessert, supplement € 7
Extra voor het dessert € 13
Aangepaste alcoholvrije dranken per gerecht 6€ per glas vraag ernaar
Vier gangen: € 55
Vijf gangen: € 70 met *
Zes gangen € 85 mer * en ****
Aangezien wij werken volgens marktaanbod kan onze menu variëren.
Bij onze gerechten serveren wij ook non alcoholische dranken per glas aan 5€ vraag er naar
Lunch
Dit serveren wij 's middags van dinsdag tot en met vrijdag
Onze wijnfilosofie
Op onze wijnkaart werken wij met biologische, biodynamische en natuurlijke wijnen.
De wijnbouwers die we selecteren voor onze kaart maken wijnen op een zuiver ambachtelijke manier. Zo natuurlijk mogelijk, zonder interventie op de wijngaard, met respect voor de natuur en de druif. Tijdens de vinificatie worden er geen kunstmatige aroma’s of cultuurgisten toegevoegd.
Zo gaan wij voor de pure smaak van levende wijnen. Het spreekwoord ‘laissez-faire’ of ‘de wijn maakt zichzelf’, is dan ook iets waar we helemaal achter staan.

We werken met sterk seizoensgebonden producten en kopen die bij voorkeur bij lokale producenten.
