Menu
Noordzee krab met kervel en courgette *
Somlo 2020, Hongarije € 7
–
Witte asperge met dooier, groene kruiden en wijngaardslakken
Macabeu 2020, Pénédes, Spanje € 6.5
–
Zeetong met venkel en bouchot mossels ****
Carême sec2021, Vouvray, Frankrijk € 8
–
Morilles met knolselder, daslook en geitenkaas
Montessoro 2016 , Piemonte, Italië € 8.5
–
Kalf met groene asperge,erwt en artisjok
Carignan 2018, Languedoc, Frankrijk € 7
–
Rabarber met yoghurt en bergamot
cocktail op basis van vijgenblad, tepache en sake €8
Kaasselectie 5 soorten
In plaats van dessert, supplement € 7
Extra voor het dessert € 13
Aangepaste alcoholvrij dranken per gerecht 5€ per glas vraag ernaar
Vier gangen: € 55
Vijf gangen: € 70 met *
Zes gangen € 85 mer * en ****
Aangezien wij werken volgens marktaanbod kan onze menu variëren.
Bij onze gerechten serveren wij ook non alcoholische dranken per glas aan 5€ vraag er naar
Lunch
Dit serveren wij middags van dinsdag tot en met vrijdag
Onze wijnfilosofie
Op onze wijnkaart werken wij met biologische, biodynamische en natuurlijke wijnen.
De wijnbouwers die we selecteren voor onze kaart maken wijnen op een zuiver ambachtelijke manier. Zo natuurlijk mogelijk, zonder interventie op de wijngaard, met respect voor de natuur en de druif. Tijdens de vinificatie worden er geen kunstmatige aroma’s of cultuurgisten toegevoegd.
Zo gaan wij voor de pure smaak van levende wijnen. Het spreekwoord ‘laissez-faire’ of ‘de wijn maakt zichzelf’, is dan ook iets waar we helemaal achter staan.

We werken met sterk seizoensgebonden producten en kopen die bij voorkeur bij lokale producenten.
