Menu
Noordzeekrab met tuinbonen en wortel
Atardecer en el Patio 2018, La Mancha, Spanje € 7
–
Groene asperge met verse ansjovis en jonge geitenkaas
Wolf 2018, Pfalz, Duitsland € 8
–
Noordzee vis met morieljes en zilte groenten*
Lou Xidat 2016, Sud-Ouest, Frankrijk € 8.5
–
Kalf met bloemkool en jonge ui en daslook
Visca 2017, Piemonte, Italië € 7.5
–
Rabarber met laurier, honing en karnemelk
Regina Coelie, Kwatrecht, België €8
_
Extra gerecht
XXL langoustine met artisjok en zwarte look
Dancing in the Dark 2020, Pénédès, Spanje € 7
Kaasselectie 5 soorten
In plaats van dessert, supplement € 6
Extra voor het dessert € 12
Aangepaste alcoholvrij dranken per gerecht 5€ per glas vraag ernaar
Vier gangen: € 55
Vijf gangen: € 70 met *
Extra gerecht € 20
Aangezien wij werken volgens marktaanbod kan onze menu variëren.
Bij onze gerechten serveren wij ook non alcoholische dranken per glas aan 5€ vraag er naar
Lunch
Dit serveren wij middags van dinsdag tot en met vrijdag
Onze wijnfilosofie
Op onze wijnkaart werken wij met biologische, biodynamische en natuurlijke wijnen.
De wijnbouwers die we selecteren voor onze kaart maken wijnen op een zuiver ambachtelijke manier. Zo natuurlijk mogelijk, zonder interventie op de wijngaard, met respect voor de natuur en de druif. Tijdens de vinificatie worden er geen kunstmatige aroma’s of cultuurgisten toegevoegd.
Zo gaan wij voor de pure smaak van levende wijnen. Het spreekwoord ‘laissez-faire’ of ‘de wijn maakt zichzelf’, is dan ook iets waar we helemaal achter staan.

We werken met sterk seizoensgebonden producten en kopen die bij voorkeur bij lokale producenten.
