line
line

Menu

Noordzeekrab met simmenthal en venkel *
Fiano di Avellino 2022, Campania, Italië  € 7.5

_
Krokante courgettebloem met huisgemaakte ricotta en erwt

Weissburgunder 2021, Rümmelsheim, Duitsland   € 8.5

Pladijs met tomaat, peterselie en zonnebloempitten
Stein 2020, Elzas, Frankrijk   € 8.5


Kalfsentrecote met bloemkool, tuinbonen en aubergine
Rosso 2020, Umbrië, Italië   € 8

Abrikoos met yoghurt en amandel
Edes 2019, Tokaji, Hongarije  € 8

 

Extra gerecht
Kalfszwezerik met erwt en lente-ui
Pinot Noir 2022, Alto Adige, Italie  € 8

 

Kaasselectie 5 soorten
In plaats van dessert, supplement € 7
Extra voor het dessert € 15

 

Aangepaste alcoholvrije dranken per gerecht 6€ per glas vraag ernaar

Vier gangen: € 60 niet op zaterdagavond
Vijf gangen: € 75 met *
Extra gerecht € 20


Aangezien wij werken volgens marktaanbod kan onze menu variëren.

Bij onze gerechten serveren wij ook non alcoholische dranken per glas aan 5€ vraag er naar

Voor

Voorgerechten

Grijze garnalen met bloemkol en hazelnoot
€ 22

Roggevleugel met knolselder, kappers en olijf 
€ 24

Langoustine en wortel
€ 27
Voorgerechten worden enkel in combinatie met een hoofdgerecht geserveerd.

Hoofd

Hoofdgerechten

Konijn met groene kool en aardpeer
€ 28
pluma met witloof en knolselder
€ 32

Vis van de dag
€ dagprijs

Na

Nagerechten

Desserts van het moment
€ 8
Kaasbord
€ 13
– 
Dame Blanche
€ 8

Irish koffie
€ 9


Lunch

Voorgerecht en hoofdgerecht 33 euro
Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert 40 euro
Tussengerecht optioneel toe te voegen aan de lunch 15 euro

Dit serveren wij 's middags van dinsdag tot en met vrijdag

Onze wijnfilosofie

Op onze wijnkaart werken wij met biologische, biodynamische en natuurlijke wijnen.

De wijnbouwers die we selecteren voor onze kaart maken wijnen op een zuiver ambachtelijke manier. Zo natuurlijk mogelijk, zonder interventie op de wijngaard, met respect voor de natuur en de druif. Tijdens de vinificatie worden er geen kunstmatige aroma’s of cultuurgisten toegevoegd.

Zo gaan wij voor de pure smaak van levende wijnen. Het spreekwoord ‘laissez-faire’ of ‘de wijn maakt zichzelf’, is dan ook iets waar we helemaal achter staan.


We werken met sterk seizoensgebonden producten en kopen die bij voorkeur bij lokale producenten.