line
line

Menu

Skrei met koolrabi, yoghurt en groene thee  
Haut Plessis 2022, Touraine, Frankrijjk   € 8.5


Wortel met huisgemaakte ricotta, miso en duindoornbes

Entre Chien et Loup 2023, Mittelbergheim, Frankrijk   € 9

Griet met morieljes, knolselder en monniksbaard*
Les Justices, Anjou, Frankrijk    € 9


Kalfsentrecote met venkel, gnocchi en raapstelen
Ze Pépé 2021, Côte du Rhone, Frankrijk   € 8.5

Bloedsinaas met perzisch gebak
Cucu 2020, Moezel, Duitsland   € 9


Extra gerecht
 

Zeetong met prei en kokkels
Fricando 2021, Emilia Romagna, Italië   € 8.5

 

Kaasselectie 5 soorten
In plaats van dessert, supplement € 7
Extra voor het dessert € 15

Aangepaste alcoholvrije dranken per gerecht 7€ per glas vraag ernaar

 

Kaart

Voorgerechten

Gezouten skrei met yoghurt, koolrabi en groene thee € 30

Noordzeekrab met wortel, zoetzure ui en mousselinesaus € 30

Grondwitloof met crème van zwarte sesam, Dukkah € 24

 

Hoofdgerechten

Griet met morilljes monniksbaard en knolselder € 39

Kalfsentrecôte met venkel, gnocchi en kruidensalade € 37

Geroosterde spitskool met karnemelk aardappel, gezouten dooier en shiitake € 30

 

Dessert

Bloedsinaas met perzisch gebak € 12

Dame Blanche € 14

Kaasbord € 17

 

Vanaf 6 personen vragen wij voor het menu te kiezen.

Op  vrijdagavond en zaterdag serveren wij uitsluitend het menu

 

 

Vier gangen: € 65 niet op zaterdagavond
Vijf gangen: € 80 met *
Extra gerecht € 20


Aangezien wij werken volgens marktaanbod kan onze menu variëren.


Voor

Voorgerechten

Grijze garnalen met bloemkol en hazelnoot
€ 22

Roggevleugel met knolselder, kappers en olijf 
€ 24

Langoustine en wortel
€ 27
Voorgerechten worden enkel in combinatie met een hoofdgerecht geserveerd.

Hoofd

Hoofdgerechten

Konijn met groene kool en aardpeer
€ 28
pluma met witloof en knolselder
€ 32

Vis van de dag
€ dagprijs

Na

Nagerechten

Desserts van het moment
€ 8
Kaasbord
€ 13
– 
Dame Blanche
€ 8

Irish koffie
€ 9


Lunch

Voorgerecht en hoofdgerecht 37 euro
Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert 45 euro
Tussengerecht optioneel toe te voegen aan de lunch 15 euro

Dit serveren wij 's middags van dinsdag tot en met vrijdag

Onze wijnfilosofie

Op onze wijnkaart werken wij met biologische, biodynamische en natuurlijke wijnen.

De wijnbouwers die we selecteren voor onze kaart maken wijnen op een zuiver ambachtelijke manier. Zo natuurlijk mogelijk, zonder interventie op de wijngaard, met respect voor de natuur en de druif. Tijdens de vinificatie worden er geen kunstmatige aroma’s of cultuurgisten toegevoegd.

Zo gaan wij voor de pure smaak van levende wijnen. Het spreekwoord ‘laissez-faire’ of ‘de wijn maakt zichzelf’, is dan ook iets waar we helemaal achter staan.


We werken met sterk seizoensgebonden producten en kopen die bij voorkeur bij lokale producenten.