Menu
Gezouten schelvis met augurk, koolrabi en venkel
–
Sardiene met aubergine, geitenkaas en rucola
--
Catch of the day met bloemkool, jus van standkrab en dukkah*
–
Pluma met courgette, zoete puntpaprika en salsa verde
–
Perzik met amandel en yoghurtijs met laurier
Extra gerecht
Tarttaar van langoustine met tomaat, compote van tomaat en basilicum
Kaasselectie 5 soorten
In plaats van dessert, supplement € 7
Extra voor het dessert € 15
Aangepaste alcoholvrije dranken per gerecht 7€ per glas vraag er naar
Vier gangen: € 65 niet op zaterdagavond
Vijf gangen: € 80 met *
Extra gerecht € 30
Aangezien wij werken volgens marktaanbod kan onze menu variëren.
Lunch
Dit serveren wij 's middags van dinsdag tot en met vrijdag
Onze wijnfilosofie
Op onze wijnkaart werken wij met biologische, biodynamische en natuurlijke wijnen.
De wijnbouwers die we selecteren voor onze kaart maken wijnen op een zuiver ambachtelijke manier. Zo natuurlijk mogelijk, zonder interventie op de wijngaard, met respect voor de natuur en de druif. Tijdens de vinificatie worden er geen kunstmatige aroma’s of cultuurgisten toegevoegd.
Zo gaan wij voor de pure smaak van levende wijnen. Het spreekwoord ‘laissez-faire’ of ‘de wijn maakt zichzelf’, is dan ook iets waar we helemaal achter staan.

We werken met sterk seizoensgebonden producten en kopen die bij voorkeur bij lokale producenten.
