Menu
Skrei met koolrabi, yoghurt en groene thee
Haut Plessis 2022, Touraine, Frankrijjk € 8.5
–
Wortel met huisgemaakte ricotta, miso en duindoornbes
Entre Chien et Loup 2023, Mittelbergheim, Frankrijk € 9
–
Griet met morieljes, knolselder en monniksbaard*
Les Justices, Anjou, Frankrijk € 9
–
Kalfsentrecote met venkel, gnocchi en raapstelen
Ze Pépé 2021, Côte du Rhone, Frankrijk € 8.5
–
Bloedsinaas met perzisch gebak
Cucu 2020, Moezel, Duitsland € 9
Extra gerecht
Zeetong met prei en kokkels
Fricando 2021, Emilia Romagna, Italië € 8.5
Kaasselectie 5 soorten
In plaats van dessert, supplement € 7
Extra voor het dessert € 15
Aangepaste alcoholvrije dranken per gerecht 7€ per glas vraag ernaar
Kaart
Voorgerechten
Gezouten skrei met yoghurt, koolrabi en groene thee € 30
Noordzeekrab met wortel, zoetzure ui en mousselinesaus € 30
Grondwitloof met crème van zwarte sesam, Dukkah € 24
Hoofdgerechten
Griet met morilljes monniksbaard en knolselder € 39
Kalfsentrecôte met venkel, gnocchi en kruidensalade € 37
Geroosterde spitskool met karnemelk aardappel, gezouten dooier en shiitake € 30
Dessert
Bloedsinaas met perzisch gebak € 12
Dame Blanche € 14
Kaasbord € 17
Vanaf 6 personen vragen wij voor het menu te kiezen.
Op vrijdagavond en zaterdag serveren wij uitsluitend het menu
Vier gangen: € 65 niet op zaterdagavond
Vijf gangen: € 80 met *
Extra gerecht € 20
Aangezien wij werken volgens marktaanbod kan onze menu variëren.
Lunch
Dit serveren wij 's middags van dinsdag tot en met vrijdag
Onze wijnfilosofie
Op onze wijnkaart werken wij met biologische, biodynamische en natuurlijke wijnen.
De wijnbouwers die we selecteren voor onze kaart maken wijnen op een zuiver ambachtelijke manier. Zo natuurlijk mogelijk, zonder interventie op de wijngaard, met respect voor de natuur en de druif. Tijdens de vinificatie worden er geen kunstmatige aroma’s of cultuurgisten toegevoegd.
Zo gaan wij voor de pure smaak van levende wijnen. Het spreekwoord ‘laissez-faire’ of ‘de wijn maakt zichzelf’, is dan ook iets waar we helemaal achter staan.

We werken met sterk seizoensgebonden producten en kopen die bij voorkeur bij lokale producenten.
