line
line

Menu

 

Noordzeekrab met bloemkool enveldsla 

Witte asperge met flandrien kaas, daslook en gezouten dooier


Griet met morieljes monniksbaard en knolselder *

Haantje op de bbq met erwt en sjalot

Rabarber in fillodeeg, met yoghurt en zuring


Extra gerecht
 

Zeetong met prei en kokkels

Kaasselectie 5 soorten
In plaats van dessert, supplement € 7
Extra voor het dessert € 15

Aangepaste alcoholvrije dranken per gerecht 7€ per glas vraag ernaar

 

Kaart

Voorgerechten

Gezouten skrei met yoghurt, koolrabi en groene thee € 30

Noordzeekrab met variëteiten van wortel saus met miso en duindoornbes € 28

Witte asperge met flandrien kaas, daslook en gezouten dooier € 26

 

Hoofdgerechten

Griet met morilljes monniksbaard en knolselder € 39

Haantje op de bbq met erwt en sjalot € 36

Geroosterde bloemkool met peterselie en boekweit € 30

 

Dessert

Bloedsinaas met perzisch gebak € 12

Dame Blanche € 14

Kaasbord € 17

 

Vanaf 6 personen vragen wij voor het menu te kiezen.

Op  vrijdagavond en zaterdag serveren wij uitsluitend het menu

 

 

Vier gangen: € 65 niet op zaterdagavond
Vijf gangen: € 80 met *
Extra gerecht € 20


Aangezien wij werken volgens marktaanbod kan onze menu variëren.


Voor

Voorgerechten

Grijze garnalen met bloemkol en hazelnoot
€ 22

Roggevleugel met knolselder, kappers en olijf 
€ 24

Langoustine en wortel
€ 27
Voorgerechten worden enkel in combinatie met een hoofdgerecht geserveerd.

Hoofd

Hoofdgerechten

Konijn met groene kool en aardpeer
€ 28
pluma met witloof en knolselder
€ 32

Vis van de dag
€ dagprijs

Na

Nagerechten

Desserts van het moment
€ 8
Kaasbord
€ 13
– 
Dame Blanche
€ 8

Irish koffie
€ 9


Lunch

Voorgerecht en hoofdgerecht 37 euro
Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert 45 euro
Tussengerecht optioneel toe te voegen aan de lunch 15 euro

Dit serveren wij 's middags van dinsdag tot en met vrijdag

Onze wijnfilosofie

Op onze wijnkaart werken wij met biologische, biodynamische en natuurlijke wijnen.

De wijnbouwers die we selecteren voor onze kaart maken wijnen op een zuiver ambachtelijke manier. Zo natuurlijk mogelijk, zonder interventie op de wijngaard, met respect voor de natuur en de druif. Tijdens de vinificatie worden er geen kunstmatige aroma’s of cultuurgisten toegevoegd.

Zo gaan wij voor de pure smaak van levende wijnen. Het spreekwoord ‘laissez-faire’ of ‘de wijn maakt zichzelf’, is dan ook iets waar we helemaal achter staan.


We werken met sterk seizoensgebonden producten en kopen die bij voorkeur bij lokale producenten.