Menu
Zeebarbeel met tomaat, tuinbonen en braambes
–
Pieterman met courgette en groene asperge*
-
Bouchot mossels met witte asperge en erwt
–
Menapisch varken met boontjes, paprika en salsa verde
–
Aardbei met vlierbloesem en venkelpollen
Extra gerecht
Bladerdeeg met daslook, cottage cheese en royal Belgian caviar
Kaasselectie 5 soorten
In plaats van dessert, supplement € 7
Extra voor het dessert € 15
Aangepaste alcoholvrije dranken per gerecht 7€ per glas vraag ernaar
Kaart
Voorgerechten
Terrine van courgette, aubergine en paprika met burrata, balsamico en zonnebloempitten € 25
Zeebarbeel met tomaat, tuinbonen en braambes € 26
Bladerdeeg met daslook, cottage cheese, groene kruiden en royal belgian caviar € 40
Rundstartaar met tomatensalade en krokante aardappel € 25
Hoofdgerechten
Pieterman in ’t groen met bouchotmossels en venkel € 37
Simmental rund met polenta, aubergine en kruidensalade € 40
Courgette met dukkah, creme van gerookte aubergine en spinazie € 30
Dessert
Aardbei met vlierbloesem en venkelpollen € 12
Dame Blanche € 14
Kaasbord € 17
Vanaf 6 personen vragen wij voor het menu te kiezen.
Op vrijdagavond en zaterdag serveren wij uitsluitend het menu
Vier gangen: € 65 niet op zaterdagavond
Vijf gangen: € 80 met *
Extra gerecht € 30
Aangezien wij werken volgens marktaanbod kan onze menu variëren.
Lunch
Dit serveren wij 's middags van dinsdag tot en met vrijdag
Onze wijnfilosofie
Op onze wijnkaart werken wij met biologische, biodynamische en natuurlijke wijnen.
De wijnbouwers die we selecteren voor onze kaart maken wijnen op een zuiver ambachtelijke manier. Zo natuurlijk mogelijk, zonder interventie op de wijngaard, met respect voor de natuur en de druif. Tijdens de vinificatie worden er geen kunstmatige aroma’s of cultuurgisten toegevoegd.
Zo gaan wij voor de pure smaak van levende wijnen. Het spreekwoord ‘laissez-faire’ of ‘de wijn maakt zichzelf’, is dan ook iets waar we helemaal achter staan.

We werken met sterk seizoensgebonden producten en kopen die bij voorkeur bij lokale producenten.
