Menu
Noordzeekrab met bloemkool enveldsla
–
Witte asperge met flandrien kaas, daslook en gezouten dooier
–
Griet met morieljes monniksbaard en knolselder *
–
Haantje op de bbq met erwt en sjalot
–
Rabarber in fillodeeg, met yoghurt en zuring
Extra gerecht
Zeetong met prei en kokkels
Kaasselectie 5 soorten
In plaats van dessert, supplement € 7
Extra voor het dessert € 15
Aangepaste alcoholvrije dranken per gerecht 7€ per glas vraag ernaar
Kaart
Voorgerechten
Gezouten skrei met yoghurt, koolrabi en groene thee € 30
Noordzeekrab met variëteiten van wortel saus met miso en duindoornbes € 28
Witte asperge met flandrien kaas, daslook en gezouten dooier € 26
Hoofdgerechten
Griet met morilljes monniksbaard en knolselder € 39
Haantje op de bbq met erwt en sjalot € 36
Geroosterde bloemkool met peterselie en boekweit € 30
Dessert
Bloedsinaas met perzisch gebak € 12
Dame Blanche € 14
Kaasbord € 17
Vanaf 6 personen vragen wij voor het menu te kiezen.
Op vrijdagavond en zaterdag serveren wij uitsluitend het menu
Vier gangen: € 65 niet op zaterdagavond
Vijf gangen: € 80 met *
Extra gerecht € 20
Aangezien wij werken volgens marktaanbod kan onze menu variëren.
Lunch
Dit serveren wij 's middags van dinsdag tot en met vrijdag
Onze wijnfilosofie
Op onze wijnkaart werken wij met biologische, biodynamische en natuurlijke wijnen.
De wijnbouwers die we selecteren voor onze kaart maken wijnen op een zuiver ambachtelijke manier. Zo natuurlijk mogelijk, zonder interventie op de wijngaard, met respect voor de natuur en de druif. Tijdens de vinificatie worden er geen kunstmatige aroma’s of cultuurgisten toegevoegd.
Zo gaan wij voor de pure smaak van levende wijnen. Het spreekwoord ‘laissez-faire’ of ‘de wijn maakt zichzelf’, is dan ook iets waar we helemaal achter staan.

We werken met sterk seizoensgebonden producten en kopen die bij voorkeur bij lokale producenten.
