line
line

Menu

Handgepelde grijze garnalen met prei*
Ivag 2016, Piemonte, Italië € 6.5

Pladijs met tomaat bouchot mossels en appelkappers
Gg 2019, Pays d'oc, Frankrijk € 7.5
Courgettebloem met venkel en geitenkaas
Troma-Onirique 2019, Bourgogne, Frankrijk  € 8.5
Noordzeevis met bloemkool, karnemelk en gerookte viseitjes****
Gamins 2019, Anjou, Frankrijk   € 7
Duif met warmoes, jonge ui en rode puntpaprika
5 Divay Rouge 2020, Banyuls, Frankrijk € 7 
--
Wilde bosbes met yoghurt en verveine
Better together 2020, Catalonië, Spanje € 7
Vier gangen: € 50
Vijf gangen: € 65 met *
Zes gangen: € 75 met * en **** extra


Aangezien wij werken volgens marktaanbod kan onze menu variëren.

Bij onze gerechten serveren wij ook non alcoholische dranken per glas aan 5€ vraag er naar

Voor

Voorgerechten

Grijze garnalen met bloemkol en hazelnoot
€ 22

Roggevleugel met knolselder, kappers en olijf 
€ 24

Langoustine en wortel
€ 27
Voorgerechten worden enkel in combinatie met een hoofdgerecht geserveerd.

Hoofd

Hoofdgerechten

Konijn met groene kool en aardpeer
€ 28
pluma met witloof en knolselder
€ 32

Vis van de dag
€ dagprijs

Na

Nagerechten

Desserts van het moment
€ 8
Kaasbord
€ 13
– 
Dame Blanche
€ 8

Irish koffie
€ 9


Lunch

Voorgerecht en hoofdgerecht 25 euro
Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert 30 euro

Dit serveren wij middags van dinsdag tot en met vrijdag

Onze wijnfilosofie

Op onze wijnkaart werken wij met biologische, biodynamische en natuurlijke wijnen.

De wijnbouwers die we selecteren voor onze kaart maken wijnen op een zuiver ambachtelijke manier. Zo natuurlijk mogelijk, zonder interventie op de wijngaard, met respect voor de natuur en de druif. Tijdens de vinificatie worden er geen kunstmatige aroma’s of cultuurgisten toegevoegd.

Zo gaan wij voor de pure smaak van levende wijnen. Het spreekwoord ‘laissez-faire’ of ‘de wijn maakt zichzelf’, is dan ook iets waar we helemaal achter staan.


We werken met sterk seizoensgebonden producten en kopen die bij voorkeur bij lokale producenten.