line
line

Menu

Octopus met paprika en postelein
La Glaneuze 2018, Côte du Rhone, Frankrijk   € 6
Ricotta met pompoen en vandouvan*
Cauzon Blanco 2018, Andalusia, Spanje   € 6,5
Zeeduivel met witte kool, olijf en kappers***
Surin 2017, Loire, Frankrijk   € 8

Ree met Parijse champignons, zilverui en bortlotti bonen
Elepolypossum 2017, Roussillon, Frankrijk   € 7
Karamel met noten en aardpeer
Drie gangen: € 40
Vier gangen: € 50 met * extra
Vijf gangen: € 60 met * en ** extra

Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij enkel het vier en vijf gangen menu.
Aangezien wij werken volgens marktaanbod kan onze menu variëren.

Het menu serveren wij per tafel.
Vanaf 7 personen vragen wij voor het menu te kiezen.

Op zaterdag werken wij uitsluitend met het menu.

Voor

Voorgerechten

Octopus met paprika en postelein
€ 22

Ricotta met pompoen en vandouvan
€ 20

Zeeduivel met witte kool, olijf en kappers
€ 23
Voorgerechten worden enkel in combinatie met een hoofdgerecht geserveerd.

Hoofd

Hoofdgerechten

Ree met Parijse champignons, zilverui en borlotti bonen 
€ 28
Kalfszwezerik met wortel en sjalot
€ 34

Vis van de dag
€ dagprijs

Na

Nagerechten

Desserts van het moment
€ 8
Kaasbord
€ 13
– 
Dame Blanche
€ 8

Irish koffie
€ 9


Onze wijnfilosofie

Op onze wijnkaart werken wij met biologische, biodynamische en natuurlijke wijnen.

De wijnbouwers die we selecteren voor onze kaart maken wijnen op een zuiver ambachtelijke manier. Zo natuurlijk mogelijk, zonder interventie op de wijngaard, met respect voor de natuur en de druif. Tijdens de vinificatie worden er geen kunstmatige aroma’s of cultuurgisten toegevoegd.

Zo gaan wij voor de pure smaak van levende wijnen. Het spreekwoord ‘laissez-faire’ of ‘de wijn maakt zichzelf’, is dan ook iets waar we helemaal achter staan.

We werken met sterk seizoensgebonden producten en kopen die bij voorkeur bij lokale producenten.