line
line

Menu

Gemarineerde zeebaars met tomaat en groene kruiden*
Changala 2018, Elzas, Frankrijk € 7

Handgepelde grijze garnalen met knolselder en zonnebloempitten
Nedjma 2020, Ardeche, Frankrijk € 6.5
Eekhoorntjes brood en shi-take met zaden en pitten
Lou Xidat 2016, Gaillac, Frankrijk  € 8
Zeeduivel op de bbq met aubergine en spitskool****
Boujulais 2020, Auvergne, Frankrijk   € 7
Lam met pompoen en wortel
Maeijer & Leemans 2019, Villany, Hongarije € 7
_
Zwarte vijg met citrus en kweepeer
Mirage 2017, Dénes, Hongarije  € 7
_

Kaasselectie 5 soorten
In plaats van dessert, supplement € 6
Extra voor het dessert € 12

Aangepaste alcoholvrij dranken per gerecht 5€ per glas vraag ernaar

Vier gangen: € 50
Vijf gangen: € 65 met *
Zes gangen: € 75 met * en **** extra


Aangezien wij werken volgens marktaanbod kan onze menu variëren.

Bij onze gerechten serveren wij ook non alcoholische dranken per glas aan 5€ vraag er naar

Voor

Voorgerechten

Grijze garnalen met bloemkol en hazelnoot
€ 22

Roggevleugel met knolselder, kappers en olijf 
€ 24

Langoustine en wortel
€ 27
Voorgerechten worden enkel in combinatie met een hoofdgerecht geserveerd.

Hoofd

Hoofdgerechten

Konijn met groene kool en aardpeer
€ 28
pluma met witloof en knolselder
€ 32

Vis van de dag
€ dagprijs

Na

Nagerechten

Desserts van het moment
€ 8
Kaasbord
€ 13
– 
Dame Blanche
€ 8

Irish koffie
€ 9


Lunch

Voorgerecht en hoofdgerecht 30 euro
Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert 36 euro
Tussengerecht optioneel toe te voegen aan de lunch 10 euro

Dit serveren wij middags van dinsdag tot en met vrijdag

Onze wijnfilosofie

Op onze wijnkaart werken wij met biologische, biodynamische en natuurlijke wijnen.

De wijnbouwers die we selecteren voor onze kaart maken wijnen op een zuiver ambachtelijke manier. Zo natuurlijk mogelijk, zonder interventie op de wijngaard, met respect voor de natuur en de druif. Tijdens de vinificatie worden er geen kunstmatige aroma’s of cultuurgisten toegevoegd.

Zo gaan wij voor de pure smaak van levende wijnen. Het spreekwoord ‘laissez-faire’ of ‘de wijn maakt zichzelf’, is dan ook iets waar we helemaal achter staan.


We werken met sterk seizoensgebonden producten en kopen die bij voorkeur bij lokale producenten.