line
line

Menu

Makreel met wortelen
Weiss 2018, Rheinhessen, Duitsland   € 6.5
Coquille met grondwitloof, pastinaak en dukkah***
Roch' avel 20168 Loire, Frankrijk   € 8
Schorseneren met haringeitjes, vermouth en zure room*
Flora 2018, Bochenheim, Duitsland   € 7.5

Fazant met knolselder, polenta en rode biet
Visca 2017, Piemonte, Italie   € 8
Druiven met speculaaskruiden en geitenyoghurt
Drie gangen: € 40
Vier gangen: € 50 met * extra
Vijf gangen: € 65 met * en ** extra

Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij enkel het vier en vijf gangen menu.
Aangezien wij werken volgens marktaanbod kan onze menu variëren.

Het menu serveren wij per tafel.
Vanaf 7 personen vragen wij voor het menu te kiezen.

Op zaterdag werken wij uitsluitend met het menu.

Voor

Voorgerechten

Makreel met wortelen
€ 22

Coquilles met grondwitloof en jonge pastinaakl 
€ 20

Schorseneer met haringeitjes, vermouth en zure room
€ 22
Voorgerechten worden enkel in combinatie met een hoofdgerecht geserveerd.

Hoofd

Hoofdgerechten

Fazant met knolselder, rode biet en polenta
€ 28
pluma met knolselder en linzen
€ 32

Vis van de dag
€ dagprijs

Na

Nagerechten

Desserts van het moment
€ 8
Kaasbord
€ 13
– 
Dame Blanche
€ 8

Irish koffie
€ 9


Lunch

Voorgerecht en hoofdgerecht 25 euro
Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert 30 euro

Dit serveren wij middags van dinsdag tot en met vrijdag

Onze wijnfilosofie

Op onze wijnkaart werken wij met biologische, biodynamische en natuurlijke wijnen.

De wijnbouwers die we selecteren voor onze kaart maken wijnen op een zuiver ambachtelijke manier. Zo natuurlijk mogelijk, zonder interventie op de wijngaard, met respect voor de natuur en de druif. Tijdens de vinificatie worden er geen kunstmatige aroma’s of cultuurgisten toegevoegd.

Zo gaan wij voor de pure smaak van levende wijnen. Het spreekwoord ‘laissez-faire’ of ‘de wijn maakt zichzelf’, is dan ook iets waar we helemaal achter staan.

We werken met sterk seizoensgebonden producten en kopen die bij voorkeur bij lokale producenten.