line
line

Menu

Grijze garnalen met bloemkool en hazelnoot
Sivi Pinot 2018, Brda, Slovenië   € 6.5
Roggevleugel met knolselder, kappers en olijf*
Tombé du Ciel 2018 , Gaillac, Frankrijk   € 7
Langoustine met wortel**
Emotiq 2018, Lazio, Italië   € 6.5

Konijn met groene kool en aardpeer
O Trancado 2017, Galicia, Spanje   € 8
Bloedsinaasappel met Yoghurt en Merengue
Drie gangen: € 40
Vier gangen: € 50 met * extra
Vijf gangen: € 65 met * en ** extra

Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij enkel het vier en vijf gangen menu.
Aangezien wij werken volgens marktaanbod kan onze menu variëren.

Het menu serveren wij per tafel.
Vanaf 7 personen vragen wij voor het menu te kiezen.

Op zaterdag werken wij uitsluitend met het menu.

Voor

Voorgerechten

Grijze garnalen met bloemkol en hazelnoot
€ 22

Roggevleugel met knolselder, kappers en olijf 
€ 24

Langoustine en wortel
€ 27
Voorgerechten worden enkel in combinatie met een hoofdgerecht geserveerd.

Hoofd

Hoofdgerechten

Konijn met groene kool en aardpeer
€ 28
pluma met witloof en knolselder
€ 32

Vis van de dag
€ dagprijs

Na

Nagerechten

Desserts van het moment
€ 8
Kaasbord
€ 13
– 
Dame Blanche
€ 8

Irish koffie
€ 9


Lunch

Voorgerecht en hoofdgerecht 25 euro
Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert 30 euro

Dit serveren wij middags van dinsdag tot en met vrijdag

Onze wijnfilosofie

Op onze wijnkaart werken wij met biologische, biodynamische en natuurlijke wijnen.

De wijnbouwers die we selecteren voor onze kaart maken wijnen op een zuiver ambachtelijke manier. Zo natuurlijk mogelijk, zonder interventie op de wijngaard, met respect voor de natuur en de druif. Tijdens de vinificatie worden er geen kunstmatige aroma’s of cultuurgisten toegevoegd.

Zo gaan wij voor de pure smaak van levende wijnen. Het spreekwoord ‘laissez-faire’ of ‘de wijn maakt zichzelf’, is dan ook iets waar we helemaal achter staan.

We werken met sterk seizoensgebonden producten en kopen die bij voorkeur bij lokale producenten.